Als woorden tekort schieten....

...kan muziek zóveel zeggen. Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk, verdrietig en gaat meestal gepaard met veel emotie. Live muziek kan troost bieden en een intiem eerbetoon aan de overledene vormen, tijdens verschillende momenten in het afscheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezongen lied tijdens het binnendragen van de kist, een muzikaal intermezzo wanneer er kaarsen aangestoken worden, of zelfs een volledig akoestisch lied tijdens het laatste eerbetoon aan het graf.

Het is moeilijk om aan zoiets kwetsbaars en persoonlijks een standaard prijskaartje te hangen. Daarom heb ik graag eerst contact om in te schatten wat uw wensen zijn, waarna ik een offerte op maat zal maken.

Door de jaren heen heb ik al verschillende uitvaarten muzikaal mogen omlijsten, waardoor ik inmiddels een behoorlijk repertoire heb opgebouwd. Ik geef graag advies in liedkeuze, maar studeer tevens net zo lief een onbekender lied in dat voor u of uw dierbare belangrijk is. Hierbij richt ik mij qua zang voornamelijk op lichte (pop)muziek, waarbij ik begeleid op piano of gitaar.

Wanneer u mij vraagt om het afscheid van uw dierbare muzikaal te begeleiden gaat dit natuurlijk volledig naar uw wens en input. Voorafgaand aan het afscheid zal ik daarom persoonlijk contact opnemen, en desgewenst bij u langskomen, om af te stemmen hoe ik u zo goed mogelijk van dienst kan zijn. 

Geschikte liedjes voor tijdens een uitvaart

©Auteursrecht JustAnnMusic. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.