Muziekles 

Welkom op mijn pagina over muziekles, leuk dat je nieuwsgierig bent naar je eigen muzikaliteit! Muziek maken is namelijk hartstikke goed voor je! Het bevordert je creativiteit en je zelfvertrouwen en wist je dat het zelfs stress verlagend en ontspannend kan werken?

 

Dit is ook de reden waarom plezier maken voorop staat binnen mijn lessen.. Je leert namelijk het meeste als je iets echt heel erg leuk vindt! En vind je voorzingen of spelen nog een beetje spannend? Dat geeft helemaal niks! Niks moet, en alles mag. Vanuit mijn werk als muziekdocent en SOVA-trainer (Sociale Vaardigheden) op een middelbare school heb ik ook ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst en leerlingen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Ook als je een speciale benadering of leerbehoefte hebt, ben je bij mij dus aan het juiste adres!

 

Via de buttons hieronder vind je meer informatie over de zangles, pianoles en gitaarlessen die ik geef vanuit mijn eigen lesruimte in het centrum van Bennekom. Heb je een specifieke vraag of een optie waarmee ik mijn lesaanbod nog kan verbeteren? Neem dan gerust contact op en dan hoop ik je snel te zien op je eerste (vrijblijvende) proefles!

 

 

Liefs, Anne

©Auteursrecht JustAnnMusic. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.