Gitaarles

Ben jij een echte singer-songwriter en wil je jezelf leren begeleiden op gitaar? Of wil je de sterren van de hemel spelen tijdens de kampvuuravond op het familieweekend?

 

Tijdens een gitaarles beginnen we met een uitleg over het instrument en leer ik je een aantal basisakkoorden aan, zodat je al snel menig popliedje mee kan spelen. We breiden het aantal akkoorden uit aan de hand van liedjes die jij zelf graag wil leren spelen, en ik leer je hoe je gitaarnotatie moet lezen (tabs). Dit gebeurt in eerste instantie allemaal op een akoestische gitaar.

 

Wanneer je dit kunt ligt er een goede basis om dieper in te gaan op ritmische begeleiding (verschillende slagen, tokkelen etc.) muziektheorie en transponeren (liedjes in een andere toonsoort zetten). 

 

Mijn gitaarlessen zijn gericht op lichte (pop)muziek, bedoeld voor beginners/semi gevorderden en staan regelmatig in het teken van begeleiden van (eigen) zang.

 

Nieuwsgierig geworden? Tijdens een vrijblijvende proefles maken we kennis, vertel je me meer over je ambitie en bepalen we samen welk lessenpakket het beste bij je past.

©Auteursrecht JustAnnMusic. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.