Omdat muziek alles mooier maakt...

Vanuit eerdere ervaringen wist ik al wel welke rol muziek kan spelen op een speciale gelegenheid, maar toen ik in de zomer van 2024 voor 2 van mijn liefste vriendinnetjes live muziek mocht verzorgen op hun beide bruiloften wist ik het zeker... dit is wat ik weer wil gaan doen! Live muziek emotioneert, verbindt en voegt nét dat beetje extra toe op zowel feestelijke, maar ook moeilijke of verdrietige momenten.

 

Op deze pagina vind je de muzikale mogelijkheden die ik te bieden heb voor verschillende gelegenheden. Voor alle opties geldt; je krijgt Just Ann... Geen tussenkomst van een boekingskantoor maar direct contact met mij, waardoor lijntjes kort zijn en we als het nodig is snel kunnen schakelen.

 

Verder probeer ik optredens zo goed mogelijk af te stemmen op persoonlijke wensen, en denk ik graag mee in het complete plaatje vanuit het netwerk dat ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. Heb je een suggestie waarmee ik mijn diensten kan verbeteren, ben je op zoek naar een samenwerking, of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op en dan spreken we elkaar hopelijk snel!

 

 

Liefs Anne

©Auteursrecht JustAnnMusic. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.