Borrel

Of het nu een zakelijke netwerkbijeenkomst, een spetterend tuinfeest of een vrolijke verjaardag is; iedere feestelijke gelegenheid krijgt nèt dat beetje extra met de juiste live muziek! 

 

Akoestische achtergrondmuziek tijdens een borrel geeft de perfecte gelegenheid om te netwerken met collega's. Het creëert een intieme sfeer, waardoor uw gasten zich kunnen ontspannen en de gelegenheid krijgen om elkaar beter te leren kennen.

 

Live muziek tijdens een verjaardag of feestje verbetert niet alleen de ambiance, maar zorgt ook voor interactie tussen uw gasten. Het nodigt uit tot dansen, maar geeft tegelijkertijd voldoende ruimte voor het voeren van diepere gesprekken. 

 

Tijdens dit soort gelegenheden bereid ik een aantal sets voor met daarin een mix van hedendaagse hits, een aantal 'golden oldies', en van alles daar tussenin. Uiteraard is het hierbij mogelijk om verzoekjes door te geven, zodat uw feest direct een persoonlijk tintje krijgt.

 

Een borreloptreden van 'Just Ann' duurt doorgaans +/- 2 uur, en is al mogelijk vanaf €595,- (exclusief reiskosten en 9% btw). Dit is inclusief een bescheiden geluidsinstallatie geschikt tot +/- 60 personen, en passende pauzemuziek. Uiteraard is het mogelijk een extra set muziek toe te voegen, of om een uitgebreidere geluidsinstallatie te verzorgen, geschikt voor grotere groepen.

 

Ik neem graag persoonlijk contact met u op om uw wensen uitvoerig te bespreken, waarna ik een offerte op maat maak.

©Auteursrecht JustAnnMusic. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.